1 Augustus, titanen

 

De afgelopen maanden zagen we pal voor ons kantoor hoe 4 dekken van elk zo’n 1000 ton gemaakt werden. Het maken van de mallen, het vlechten van het beton, en de talloze vrachtwagens beton die er vervolgens in leeg gestort werden. Gisteren was het zo ver dat ze op hun plaats konden worden gereden.

Ik had het beste uitzicht op een titanenklus die geklaard werd op het station in Zwolle en was dan ook vastbesloten om daar een time lapse van te maken. Maar mijn laptop, camera, vergeten batterijen en vergeten bonenzak dachten daar anders over. Toch is het gelukt. Nou ja, het filmpje zelf. Het in goede kwaliteit online krijgen nog niet, daar moet ik toch eens een studie van maken.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “1 Augustus, titanen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *