15 Augustus, deze dus

En dit was hem dus, het onderwerp van gisteren. Ik had net mijn camera iets naar beneden gebracht en wat verder naar rechts om ook het achterlijf van de sprinkhaan scherp te krijgen toen iemand meende dat ik last had van een grasspriet voor mijn lens. Die hand zo dicht bij hem vond het beestje niet fijn en dus sprong het weg, net toen ik afdrukte.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

4 reacties op “15 Augustus, deze dus”

 1. Margo avatar

  Maar je had ‘m er al mooi opgezet!

 2. Marmein avatar
  Marmein

  Het was nog niet helemaal naar mijn zin

 3. Ina avatar

  Toch fijn om te lezen dat het “iemand” was…..
  en dat er geen andere termen gebruikt zijn 8)

 4. Margo avatar

  Oh, Ina was de schuldige! Ik heb net naar de Killing gekeken, dus ben heel scherp en gefocussed op daders!! 😈

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *