16 Augustus, harig

Op de buitenmuur van mijn huis kroop dit beestje, een heel harige rups. Het kwam een beetje klem te zitten achter een spinnenweb dus haalde ik hem van de muur, zo kon ik er tenminste een foto van maken. Ik heb hem op een spiegel gezet, kon die zelf ook eens zien hoe hij er uit zag.

Maar o, o, wat een beweeglijk beestje. Het bleef maar rondkruipen en vertikte het om even stil te zitten voor een foto. Na de fotosessie heb ik hem op de grond gezet, waarop hij meteen een sprintje trok richting de border. Een uurtje later zag ik hem weer, hij klom net weer bij de muur omhoog.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “16 Augustus, harig”

  1. Margo avatar

    Hij had daar iets lekkers gevonden. En jij haalde hem daar zomaar vandaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *