20 Augustus, hitte

Afgelopen weekend was ik bij een vriendin in Limburg op bezoek. Het moet mij natuurlijk weer gebeuren dat ik een afspraak heb op het heetste plekje van Nederland, en dat terwijl ik heet weer haat. We hebben maar net gedaan of er niets aan de hand was en hebben veel de schaduw onder de walnotenbomen opgezocht. Zo zijn we het weekend prima door gekomen.

Minder blij was ik toen ik thuis kwam en Picolo nergens kon vinden. De door de buurvrouw gevulde bakjes zaten nog vol en zagen er uit alsof ze ook al een tijdje vol zaten. Uiteindelijk vond ik de arme Picolo in de garage waar hij van zaterdagmorgen tot zondagmiddag opgesloten had gezeten. Zonder water en eten en dat met die hitte! Gelukkig heeft hij het goed doorstaan en was het, nadat hij gegeten en gedronken had, alsof er niets gebeurd was.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “20 Augustus, hitte”

  1. Margo avatar

    Ach gut, arme Pico. Mooie foto, strakke schaduwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *