20 Augustus, hitte

Afgelopen weekend was ik bij een vriendin in Limburg op bezoek. Het moet mij natuurlijk weer gebeuren dat ik een afspraak heb op het heetste plekje van Nederland, en dat terwijl ik heet weer haat. We hebben maar net gedaan of er niets aan de hand was en hebben veel de schaduw onder de walnotenbomen opgezocht. Zo zijn we het weekend prima door gekomen.

Minder blij was ik toen ik thuis kwam en Picolo nergens kon vinden. De door de buurvrouw gevulde bakjes zaten nog vol en zagen er uit alsof ze ook al een tijdje vol zaten. Uiteindelijk vond ik de arme Picolo in de garage waar hij van zaterdagmorgen tot zondagmiddag opgesloten had gezeten. Zonder water en eten en dat met die hitte! Gelukkig heeft hij het goed doorstaan en was het, nadat hij gegeten en gedronken had, alsof er niets gebeurd was.

Berichten gemaakt 3317

Eén gedachte over “20 Augustus, hitte

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven