Libelles

23 Augustus, proberen

Tijdens een wandeling in natuurgebied de Velderberg, kwamen Ina en ik een paar houtspanjuffers tegen. Eentje was zo dapper om te blijven zitten nadat het sprietje waar hij op zat was geplukt. Dat gaf mij de mogelijkheid om het beestje met verschillende achtergronden te fotograferen.

Ina had een knalroze t-shirt aan, ook dat kon nu mooi als achtergrond dienen. Normaal gesproken probeer ik altijd verschillende achtergronden bij mijn onderwerp als dat mogelijk is. Maar zulke extreme verschillen als dit keer heb ik nog niet eerder kunnen doen.

En tja, ik heb dan ook maar even een portretje gemaakt van het mooie beestje.

Eén gedachte over “23 Augustus, proberen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.