23 Augustus, proberen

Tijdens een wandeling in natuurgebied de Velderberg, kwamen Ina en ik een paar houtspanjuffers tegen. Eentje was zo dapper om te blijven zitten nadat het sprietje waar hij op zat was geplukt. Dat gaf mij de mogelijkheid om het beestje met verschillende achtergronden te fotograferen.

Ina had een knalroze t-shirt aan, ook dat kon nu mooi als achtergrond dienen. Normaal gesproken probeer ik altijd verschillende achtergronden bij mijn onderwerp als dat mogelijk is. Maar zulke extreme verschillen als dit keer heb ik nog niet eerder kunnen doen.

En tja, ik heb dan ook maar even een portretje gemaakt van het mooie beestje.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Eén reactie op “23 Augustus, proberen”

  1. Margo avatar

    Die onderste is geweldig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *