30 Augustus, veel

Ligt het nu aan mij of zijn het er inderdaad veel, meer en vroeger dan andere jaren? Wanneer ik door mijn tuin loop moet ik heel wat spinnenwebben stuk maken voor ik verder kan lopen. En ze zijn nog sterk ook, die spinnenragdraden. Vooral de hechtdraden van de 4 webben die als een waaier boven de tuintafel zijn gespannen, voelen aan als vislijnen.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “30 Augustus, veel”

 1. Lidy avatar
  Lidy

  Hallo Marmein

  Er zijn inderdaad meer spinnen dit jaar vooral in de nieuwbouwwijken. Wat een prachtige foto trouwens. Ik geniet er elke dag weer van. Dinsdag vanuit Rotterdam een dagje rondom Vilsteren gedaan. Op een gehuurde e-bike vanuit Dalfsen. Ik heb weer genoten in mijn “oude vakantieland”.
  Groetjes Lidy

 2. Margo avatar

  Getver!! 😯

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *