Spinnen

30 Augustus, veel

Ligt het nu aan mij of zijn het er inderdaad veel, meer en vroeger dan andere jaren? Wanneer ik door mijn tuin loop moet ik heel wat spinnenwebben stuk maken voor ik verder kan lopen. En ze zijn nog sterk ook, die spinnenragdraden. Vooral de hechtdraden van de 4 webben die als een waaier boven de tuintafel zijn gespannen, voelen aan als vislijnen.

2 gedachten over “30 Augustus, veel

  1. Hallo Marmein

    Er zijn inderdaad meer spinnen dit jaar vooral in de nieuwbouwwijken. Wat een prachtige foto trouwens. Ik geniet er elke dag weer van. Dinsdag vanuit Rotterdam een dagje rondom Vilsteren gedaan. Op een gehuurde e-bike vanuit Dalfsen. Ik heb weer genoten in mijn “oude vakantieland”.
    Groetjes Lidy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.