Allerlei

6 September, vreemdeling

Vorig jaar had ik sieruien gepoot in mijn tuin, met de bedoeling dat na de bloei de mooie zaadbollen in de winter ook nog mijn tuin zouden opsieren. Maar de uien bleken voorjaarsbloeiers te zijn, wel met mooie zaadbollen, maar de stelen knakten na een tijdje en de bollen verdwenen uit het zicht. Een van de bollen had ik mee naar binnen genomen waar hij nu al een paar maanden in de vensterbank ligt.

Toen ik vanmorgen een foto van de zaadjes wilde maken en door de macrolens naar de bol keek, zag ik ineens dat de bol leek te bestaan uit allemaal kleine buitenaardse wezentjes.

2 gedachten over “6 September, vreemdeling

  1. Wat een prachtig plaatje weer!!!
    Zou graag proberen om het te schilderen schilderen. Ga m’n best doen.
    Groeten en een fijne dag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.