Fotowandelingen

21 September, luchten

Eerder deze week ben ik even aan de wandel geweest op de Wezepsche Heide. Ik had een app gedownload op mijn ipad waar Vitens diverse wandelroutes in aangeeft. De wezepsche heide is maar een kwartiertje rijden van huis, die kon ik dus mooi even uitproberen. Wel zonder ipad, want om nou zo’n ding mee te slepen op een wandeling…

De heide was al over zijn hoogte punt heen wat de bloei betreft, alleen hier en daar waren nog wat paarse pollen te ontdekken. Maar ik wilde naar een heideveld om te kunnen genieten van de prachtige wolkenluchten. En dat is gelukt, het was heerlijk genieten, daar op de grote stille heide.

2 gedachten over “21 September, luchten

  1. Ah home sweet home. Mijn ouders (fervente wandelaars) wonen op een steenworp afstand van het waterwingebied (zo noemen zij het) en ook ik ben wel eens meegenomen voor een wandeling.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.