21 September, luchten

Eerder deze week ben ik even aan de wandel geweest op de Wezepsche Heide. Ik had een app gedownload op mijn ipad waar Vitens diverse wandelroutes in aangeeft. De wezepsche heide is maar een kwartiertje rijden van huis, die kon ik dus mooi even uitproberen. Wel zonder ipad, want om nou zo’n ding mee te slepen op een wandeling…

De heide was al over zijn hoogte punt heen wat de bloei betreft, alleen hier en daar waren nog wat paarse pollen te ontdekken. Maar ik wilde naar een heideveld om te kunnen genieten van de prachtige wolkenluchten. En dat is gelukt, het was heerlijk genieten, daar op de grote stille heide.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “21 September, luchten”

  1. Margo avatar

    Heerlijk! Wij waren een paar weken terug in de Posbank, die toen prachtig in bloei stond.

  2. Karin avatar

    Ah home sweet home. Mijn ouders (fervente wandelaars) wonen op een steenworp afstand van het waterwingebied (zo noemen zij het) en ook ik ben wel eens meegenomen voor een wandeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *