24 September, gisteren

Natuurlijk heb ik van mijn ochtendfietstochtje gisteren niet alleen de panoramafoto gemaakt, maar ook nog wat andere. De eerste foto is vlak buiten de wijk gemaakt. Ik fietste de straat uit, het bruggetje over, keek achterom en zag een prachtig, zacht getinte lucht met de nevelen over het land.

Eenmaal bij de IJssel was goed te zien dat boven de rivier een dichte mistbank hing. Achter de mistbank hing dan weer een wat donkere lucht waardoor de mistbank prachtig uit kwam.

Automobilisten zullen er op de A28 wel last van hebben gehad. De brug over de IJssel was ook gehuld in de dikke mist.

Naar het oosten kijkend zag ik weer een heel ander beeld. De opkomende zon zette alles in een oranje gloed.

Boven op de dijk was het genieten van het landschap om mij heen. (klik op de foto voor een grotere versie)

De mist zorgde er voor dat er een verstilde sfeer hing.

Ik was alweer op de fiets gestapt en fietste richting huis toen ik nog een keertje achterom keek. Gelukkig maar, want de zon was nu net boven wat wolken uit geklommen en bescheen de lage nevel. (klik op de foto voor een grotere versie)

En dan was het toch echt tijd om naar huis te gaan. Nog een laatste foto voor ik de dijk zou af roetsjen.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “24 September, gisteren”

  1. Joke (Joke's Camera) avatar

    Prachtige serie. Het zijn stuk voor stuk juweeltjes. Groetjes, Joke

  2. Lidy avatar
    Lidy

    prachtige foto’s weer. Ik geniet er elke ochtend van.
    Lidy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *