25 September, ruilhandel

Afgelopen zaterdag hadden we oogstfeest op het volkstuincomplex. Diverse mensen hadden wat lekkers gemaakt van eigen oogst (ik natuurlijk mijn gecaramelliseerde knoflooktaart), en dan was er ook nog een barbecue. Ik had wat tafelkleedjes meegenomen maar door de stevige wind waaiden die steeds weg. Geen nood, ik had genoeg courgettes en pompoenen om op de kleden te leggen zodat ze niet meer zo wapperden.

Eenmaal al dat lekkers op tafel uitgestald, zijn er natuurlijk mensen die best wel een van die courgettes en pompoenen mee naar huis wil nemen. Geen probleem, want ik had genoeg. Het leuke van zo’n moestuincomplex is dat een ander weer van iets anders genoeg heeft. In dit geval bloemen, en in ruil voor een courgette kreeg ik daar een heel groot boeket van mee.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *