Insecten Tuin

1 Oktober, tegenlicht

Met mijn rechterhand sinds vrijdag van de vingers tot over de pols in een stevig drukverband, is er niet veel te doen voor mij. Lezen, wandelen en koffiezetten met mijn linker hand. Gisteren begon ik het zat te worden en ben ik op een bankje in de tuin gaan zitten met de camera in de hand. Eens kijken hoe dat ging. De camera in de linkerhand vasthoudend en met mijn rechterwijsvinger de knop in drukkend, lukte het mij foto’s te maken.

In het late middagzonnetje en met wat reflectie van het raam achter mij, kwamen de verschillende modellen een voor een voorbij. En was er even geen insect in de buurt, dan was er aan fotogenieke bloemen geen gebrek.

Zo dadelijk maar eens kijken of ik kan fietsen met alleen een linkerhand om te remmen.

5 gedachten over “1 Oktober, tegenlicht

  1. Stumper………. 8)

    Je red je anders goed met je linkerhand
    is niet zo moeilijk doe ik al jaren……. 😆

  2. Moooiii die foto’s. Maar natuurlijk beterschap. Tweehandig is toch fijner.

  3. Dat opvliegende hommeltje is prachtig! Mooi zo met dat tegenlicht. Het gaat best goed zo met een ingepakte rechterhand.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.