1 Oktober, tegenlicht

Met mijn rechterhand sinds vrijdag van de vingers tot over de pols in een stevig drukverband, is er niet veel te doen voor mij. Lezen, wandelen en koffiezetten met mijn linker hand. Gisteren begon ik het zat te worden en ben ik op een bankje in de tuin gaan zitten met de camera in de hand. Eens kijken hoe dat ging. De camera in de linkerhand vasthoudend en met mijn rechterwijsvinger de knop in drukkend, lukte het mij foto’s te maken.

In het late middagzonnetje en met wat reflectie van het raam achter mij, kwamen de verschillende modellen een voor een voorbij. En was er even geen insect in de buurt, dan was er aan fotogenieke bloemen geen gebrek.

Zo dadelijk maar eens kijken of ik kan fietsen met alleen een linkerhand om te remmen.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

,

door

Reacties

5 reacties op “1 Oktober, tegenlicht”

 1. Hendrika avatar
  Hendrika

  Beterschap!

 2. Lidy avatar
  Lidy

  prachtige foto’s. Voorzichtig hoor met 1 hand fietsen en beterschap
  Lidy

 3. Ina avatar

  Stumper………. 8)

  Je red je anders goed met je linkerhand
  is niet zo moeilijk doe ik al jaren……. 😆

 4. Resi avatar
  Resi

  Moooiii die foto’s. Maar natuurlijk beterschap. Tweehandig is toch fijner.

 5. Margo avatar

  Dat opvliegende hommeltje is prachtig! Mooi zo met dat tegenlicht. Het gaat best goed zo met een ingepakte rechterhand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *