Paddestoelen

3 Oktober, porselein

Afgelopen zaterdag was ik met mijn zus naar het bos. Daar heb ik vol verbazing om mij heen gekeken. Een week eerder was er niet veel te beleven in het bos, nu stonden overal paddenstoelen. Ik had eerder die week een compactcamera gekocht met uitklapscherm, die had ik nu voor de zekerheid bij mij en het lukte mij zowaar om met mijn linkerhand een foto van een porseleinzwam te maken. Maar o, o, wat jeukte het mij om het bos verder te verkennen. Jammer genoeg zat dat er even niet in met mijn rechterhand tegen mijn linkerschouder gebonden.

Maar het gaat nu een stuk beter, ik hoop dat de paddenstoelen er zondag ook nog staan, dan ga ik in de herkansing.

Eén gedachte over “3 Oktober, porselein

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.