6 Oktober, woest

Na de nattigheid gisterochtend werd het al snel droog, wel stond er een stevige wind en dreven woeste luchten over. Na de boodschappen gedaan te hebben en wat boontjes uit de tuin te hebben gehaald, besloot ik richting het Engelse Werk te rijden om wat foto’s van luchten te maken vanaf de dijk. Eenmaal bij de spoorbrug hing er nog een prachtige donkere wolk.

Verder lopend vond ik de lucht minder interessant, de donkere wolk was over gedreven en al wat achterbleef was een licht grijze wolkenlucht. Daarbij kwam ook nog eens dat mijn hand pijn begon te doen. Slepen met een camera en statief in een straffe wind was nog iets te veel gevraagd geloof ik. Het bleef dan ook bij maar 1 foto.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *