Tuin

7 Oktober, rood

De tuin van mijn overbuurman staat haaks op mijn voortuin. Boven de schutting die onze tuinen scheidt, steken bomen uit. Een van de kleinere bomen is al helemaal in herfstkleuren. In de middag schijnt het zonlicht er prachtig doorheen. Gistermiddag stak het rood van de bladeren prachtig af tegen het blauw van de lucht, en zo was er weer een foto voor een logje.

Straks met wat leden van de fotoclub naar de Dellen. Ondanks de voorspellingen dat het droog zou blijven hoorde ik vanmorgen op zes uur toch een regenbuitje vallen. Ik ben benieuwd of we het deze ochtend droog houden. Zo niet, dan is het een leuke uitdaging om het bos in de regen te fotograferen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.