13 Oktober, wachten

Een van de volkstuinhouders houdt er mee op. Op dat perceel staan geen groentes maar allemaal bloemen. Een ieder die wil mag er uit halen wat hij wil. In mijn geval waren dat onder andere deze herfstasters. Ruim anderhalve meter hoog en stevig op de steel staan ze nu in een bak met water te wachten op een plekje achter in een border. Ze moeten nog even geduld hebben want een gat graven in de tuin gaat echt nog niet met de operatiewond in mijn rechter hand.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “13 Oktober, wachten”

  1. Margo avatar

    Irritant is dat hè, dat je iets wilt, maar het niet kunt. Een oefening in geduld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *