14 Oktober, oefenen

Sinds vrijdag bezit ik een nieuwe telefoon. Nou ja, nieuw, het is een tweede hands iphone. Maar hij ziet er uit als nieuw, is voor mij nieuw, dus noem ik hem maar nieuw. Nu ben ik niet zo’n beller, en naar ik heb  begrepen doen de meeste mensen dat ook niet met zo’n ding. Ik zal hem meer gaan gebruiken om mee te fotograferen en om wandelingen mee te doen, schat ik zo in.

Bij de telefoon horen ook olloclips. Drie kleine lensjes die je voor het lensje van de telefoon schuift en waarmee je een groothoek, een fisheye en een macrolensje hebt. Dat vergt wel even oefening heb ik gemerkt. Hoe hou je de telefoon vast om tijdens het afdrukken niet te de camera te bewegen, hoe stel ik nou eigenlijk scherp etc etc. Maar ach, dit zijn leuke oefeningen, dus ik krijg het vast wel eens onder de knie.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “14 Oktober, oefenen”

  1. Margo avatar

    Het is weer een hele ontdekkingstocht hè? Gelukkig ben je de iPad al gewend en ben je het vegen al gewend. En het vergroten en verkleinen. Ik heb op mij 365 blog wat tips voor het fotograferen met de iPhone.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *