Landschap

19 Oktober, ommetje

De hele week al zag ik prachtige zonsopgangen, maar steeds zag ik geen kans er een foto van te maken. Gistermorgen had ik de kans om een foto van de zonsopgang te maken, dus fietste ik met een ommetje naar het werk. Bij de IJssel in de buurt van het Engelse Werk aangekomen, leek de lucht maar kleurloos. Er waren wel mooie tinten grijs, maar ja, daar kwam ik niet voor. Ik fietste maar door, richting het werk. Net zou ik links af de dijk af rijden toen ik ineens een rode gloed vlak boven de horizon achter de bomen zag verschijnen. Ik ben snel weer terug gefietst naar de nieuwe spoorbrug om van boven de IJssel een foto te maken. Toch nog gelukt.

Eén gedachte over “19 Oktober, ommetje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.