Fotowandelingen Paddestoelen

23 Oktober, kruipen

Wanneer je deze dagen door het bos loopt, kun je niet anders dan genieten van de vele paddenstoelen. En met een camera in de hand kun je niet anders dan deze paddenstoelen fotograferen. De eerste waren nog makkelijk, die groeiden op een bankje.

Verder wandelend werd ik verrast door een rietkraag in prachtige gele en groene tinten.

En waar riet is is water….

De rest van de paddenstoelen hielden zich keurig aan de regels: die groeiden allemaal op de grond. Die grond was kleiachtig en goed nat, maar dat weerhield mij er niet van om op de knieën te gaan om de paddenstoelen te fotograferen.

Het duurde even voor ik hem in de gaten had, maar op een van die paddenstoelhoedjes zat deze vlieg. Hij trok zich niets van mij aan en bleef zich wassen alsof er geen grote camera boven zijn hoofd hing.

Terug wandelend naar de auto kwam ik nog deze hele kleine paddenstoel tegen.

 

2 gedachten over “23 Oktober, kruipen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.