25 Oktober, bloemenzee

Gisteren had ik een paar uurtjes vrij genomen. Al tijden wilde ik bij de Ikea langs, en als je in Zwolle woont, moet je daar wel wat voor over hebben. Toen ik bij Amersfoort het industrieterrein op reed waar de winkel zich bevond, werd ik verrast door een heuse bloemenzee. Meerdere zelfs, de stukken grond die niet waren bebouwd, waren vol gezaaid met cosmea, korenbloemen en andere bloemen. Prachtig om te zien. daarvoor moest ik natuurlijk wel even uit de auto komen. Wonderlijk, om eind oktober in een zomers bloemenveld rond te stappen.

Ik heb geen idee waarom de foto hier onder geworden is zoals hij is. Ik had in ieder geval een klein diafragma (f1.4) en waarschijnlijk heb ik de camera niet helemaal stil gehouden tijdens de opname.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “25 Oktober, bloemenzee”

  1. Roos avatar
    Roos

    En je mag ze ook nog plukken, als je maar wat voor andere mensen laat staan, je snapt dat er hier regelmatig een bosje staat 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *