Bloemen

25 Oktober, bloemenzee

Gisteren had ik een paar uurtjes vrij genomen. Al tijden wilde ik bij de Ikea langs, en als je in Zwolle woont, moet je daar wel wat voor over hebben. Toen ik bij Amersfoort het industrieterrein op reed waar de winkel zich bevond, werd ik verrast door een heuse bloemenzee. Meerdere zelfs, de stukken grond die niet waren bebouwd, waren vol gezaaid met cosmea, korenbloemen en andere bloemen. Prachtig om te zien. daarvoor moest ik natuurlijk wel even uit de auto komen. Wonderlijk, om eind oktober in een zomers bloemenveld rond te stappen.

Ik heb geen idee waarom de foto hier onder geworden is zoals hij is. Ik had in ieder geval een klein diafragma (f1.4) en waarschijnlijk heb ik de camera niet helemaal stil gehouden tijdens de opname.

Eén gedachte over “25 Oktober, bloemenzee

  1. En je mag ze ook nog plukken, als je maar wat voor andere mensen laat staan, je snapt dat er hier regelmatig een bosje staat 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.