26 Oktober, netjes

Hier in de buurt kunnen ze sinds gisteren twee dingen van mij denken: of ik ben niet helemaal lekker, of ik ben heel netjes. Onder een rij bomen langs de doorgaande weg ben ik begonnen met het opruimen van gevallen blad. Tenminste, het lijkt alsof ik ze opruim. Maar dat zou niet zo zinvol zijn nu het meeste blad nog aan de bomen zit. Nee, ik verzamel het blad om het op de moestuin in een grote bak te gooien. Dat levert mij volgend jaar mooi wat compost op.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “26 Oktober, netjes”

  1. PeterDM avatar

    Ik herken er mezelf in. 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *