Picolo

30 Oktober, onschuld

Daar ligt hij dan, de onschuld zelfe, alsof er niets aan de hand is.  Dat het buiten regent lijkt hem niet veel uit te maken, hij doet gewoon zijn rondes zoals hij die elke avond doet. En dat hij daarbij zeiknat wordt, geeft helemaal niets. Er zit immers een hele grote warme handdoek in de kamer waar hij zich prima aan droog kan wrijven. En deze handdoek laat het ook allemaal maar gebeuren. Wat is de relatie kat/mens toch een wonderlijk iets.

2 gedachten over “30 Oktober, onschuld

  1. En als je koude voetjes hebt zet je die ijklompjes gewoon in de nek van je vrouwtje, die buiten voorovergebogen zit om foto’s te maken van de nattigheid. En passant schud je dan ook nog even alle druppels van de planten….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.