30 Oktober, onschuld

Daar ligt hij dan, de onschuld zelfe, alsof er niets aan de hand is.  Dat het buiten regent lijkt hem niet veel uit te maken, hij doet gewoon zijn rondes zoals hij die elke avond doet. En dat hij daarbij zeiknat wordt, geeft helemaal niets. Er zit immers een hele grote warme handdoek in de kamer waar hij zich prima aan droog kan wrijven. En deze handdoek laat het ook allemaal maar gebeuren. Wat is de relatie kat/mens toch een wonderlijk iets.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “30 Oktober, onschuld”

  1. Margo avatar

    En als je koude voetjes hebt zet je die ijklompjes gewoon in de nek van je vrouwtje, die buiten voorovergebogen zit om foto’s te maken van de nattigheid. En passant schud je dan ook nog even alle druppels van de planten….

  2. FotoAnna avatar

    Zo lief als ze slapen… 😉
    Fijne avond en lieve groetjes, Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *