7 November, klusje

Gisteren tilde ik een lokaal krantje op dat ik in de gang op een kastje had liggen. Daar onder bleken nog twee doosjes met crocusbolletjes te liggen. Gut, helemaal vergeten. Een tijdje terug zag ik die ergens liggen en kon ik het weer niet laten ze te kopen. Ik zal eens even een goed plekje voor ze zoeken. En snel ook, want zo te zien hebben ze er zin in.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “7 November, klusje”

  1. sheila avatar
    sheila

    gelukkig is het nu even droog en ook niet zo koud.
    Die kat van jou is wel een geinig dier hoor, heerlijk in een handtas te liggen!

  2. Margo avatar

    Hebben wij ook nog liggen, bolletjes. Vind ik altijd een naar klusje in die kouwe natte grond wroeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *