Allerlei

8 November, ondersteuning

Volgend jaar wil ik mee gaan lopen met de 4 mijl van Groningen. Dat betekend natuurlijk wel dat ik goed moet gaan oefenen, want als ik iets nog nooit gedaan heb dan is het wel hardlopen. Gelukkig heb ik daar wel ondersteuning bij van Evy. Via mijn mp3 speler krijg ik te horen wanneer ik moet hardlopen en wanneer ik het even rustig aan kan dan. Ondertussen hoor ik dan bijpassende muziek en spreekt Evy mij bemoedigend toe.

Ik heb het al 1 keer geprobeerd, maar dat leverde toch aardig wat last van mijn heup op. Het was misschien toch niet zo’n goed idee om op mijn oude volleybalschoenen te gaan rennen. En dus maar nieuwe schoenen gehaald met ondersteuning voor mijn manier van hardlopen. Nu moet ik het alleen nog maar doen.

3 gedachten over “8 November, ondersteuning

  1. Eeeeh eeeeh eeeeh ik ben sprakeloos
    jij de viermijl.?? Ik kan mij van alles bedenken
    maar jij en hardlopen nou nee
    maar even zo goed heel veel Suc7 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.