15 November, ochtendritueel

Het is nagenoeg elke ochtend het zelfde. Eerst ga ik naar beneden om Picolo wat eten te geven en het koffiezetapparaat aan te zetten. Het eten kan meneer niet snel genoeg voor gezet worden. Onder luid gemiauw open ik de koelkast, doe ik wat voer in zijn bakje en zet het op de grond. Hij valt er vervolgens onmiddellijk op aan. Zodra ik weer naar boven ga komt hij weer achter mij aan denderen, uiteraard is hij als eerste boven aan de trap, want zo hoort het.

In de badkamer springt hij op de wasbak en wacht hij tot ik de kraan een beetje open zet. Blijkbaar is dit water veel lekkerder dan het water in zijn drinkbakje. Maar goed dat hij zo’n trouwe bediende heeft.

Berichten gemaakt 3317

3 gedachten over “15 November, ochtendritueel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven