15 November, ochtendritueel

Het is nagenoeg elke ochtend het zelfde. Eerst ga ik naar beneden om Picolo wat eten te geven en het koffiezetapparaat aan te zetten. Het eten kan meneer niet snel genoeg voor gezet worden. Onder luid gemiauw open ik de koelkast, doe ik wat voer in zijn bakje en zet het op de grond. Hij valt er vervolgens onmiddellijk op aan. Zodra ik weer naar boven ga komt hij weer achter mij aan denderen, uiteraard is hij als eerste boven aan de trap, want zo hoort het.

In de badkamer springt hij op de wasbak en wacht hij tot ik de kraan een beetje open zet. Blijkbaar is dit water veel lekkerder dan het water in zijn drinkbakje. Maar goed dat hij zo’n trouwe bediende heeft.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

3 reacties op “15 November, ochtendritueel”

 1. Marco Brouwer avatar
  Marco Brouwer

  Een hond heeft een baas een kat heeft personeel

 2. Anita avatar

  Je staat er zelf ook nog op! En zo te zien schiet je uit de heup?
  Groet, Anita

 3. Marmein avatar
  Marmein

  Klopt helemaal. Met mijn compactje met uitklapscherm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *