16 November, even

Gisteren was er dan eindelijk mist, helaas had ik niet al te veel tijd omdat ik ook nog naar Hoogezand moest, dus was ik maar even in het bos. Wat was het heerlijk om even in die verstilde wereld rond te lopen.

Onder de hoge naaldbomen stonden eindeloos veel jonge boompjes, hun gele naalden leken wel licht te geven.

Toen ik later die ochtend richting Hoogezand reed, was de mist af en toe aardig dicht. Bij Assen werd het lichter en eenmaal voorbij de stad reed ik ineens in de stralende zon met naast mij over de weilanden de uitlopers van de mist.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “16 November, even”

  1. Freddy avatar

    Het is bijna niet te geloven wat voor prachtige foto’s dat kan opleveren,ikzelf zit ook al een tijdje uit te zien naar een beetje ochtendmist,ook met bedoeling zulke foto’s te maken,maar is er nog niet veel van gekomen dit jaar,hopelijk volgende week spreekt men van ochtendmist,laten we hopen grt,Freddy

  2. Ank avatar

    Adembenemend mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *