Fauna Tuin

20 November, glansrijk

Naast alle mezen en mussen komen er ook steeds twee spreeuwen snoepen van het eten wat ik rondom mijn huis heb opgehangen. Vooral de pot pindakaas is erg in trek bij ze. Als dank (denk ik) kreeg ik zondagmiddag een liedje toegezongen, nou ja een lied, het is meer een soort van gepruttel. In het zonnetje van zondagmiddag waren zijn veren heel wat glansrijker dan zijn lied. Ik kan mij er elk jaar weer over verbazen hoe mooi spreeuwen toch zijn.

2 gedachten over “20 November, glansrijk

  1. Hier nog geen spreeuw gezien maar ja ik woon ook wat meer in de ‘binnenlanden’ van zwolle hè 😆 Ja het zijn inderdaad schitterende vogels om te zien, zwaar ondergewaardeerd denk ik. Hij staat er prachtig op!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.