Tuin

21 November, pindakaas

Margo vroeg gisteren hoe ik dat deed met de pindakaas. In mijn geval heel simpel, ik heb hem gewoon ingeklemd tussen twee stammen van een boom naast mijn huis. Iets naar beneden gekanteld zodat het niet kan inregenen. Dat maakt het voor de spreeuwen wel wat lastiger, het glas geeft weinig grip. Misschien dat ik toch nog een houdertje maak zodat de vogels voor de opening van de pot kunnen gaan zitten. Al zal ik de pot, nadat hij leeg is wel gaan vullen met zaden en vet, dat is toch beter voor de vogeltjes.

3 gedachten over “21 November, pindakaas

  1. Aha! Ja, ik las ergens dat je vogels beter geen ‘mensenvoer’ kan geven omdat dat te zout voor ze is. Eens kijken welke soort pindakaas het minst zout bevat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.