21 November, pindakaas

Margo vroeg gisteren hoe ik dat deed met de pindakaas. In mijn geval heel simpel, ik heb hem gewoon ingeklemd tussen twee stammen van een boom naast mijn huis. Iets naar beneden gekanteld zodat het niet kan inregenen. Dat maakt het voor de spreeuwen wel wat lastiger, het glas geeft weinig grip. Misschien dat ik toch nog een houdertje maak zodat de vogels voor de opening van de pot kunnen gaan zitten. Al zal ik de pot, nadat hij leeg is wel gaan vullen met zaden en vet, dat is toch beter voor de vogeltjes.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “21 November, pindakaas”

 1. Carla avatar
  Carla

  Gewoon een t-rips eromheen.
  Dan past het op elke tak

 2. Margo avatar

  Aha! Ja, ik las ergens dat je vogels beter geen ‘mensenvoer’ kan geven omdat dat te zout voor ze is. Eens kijken welke soort pindakaas het minst zout bevat.

 3. Ina avatar

  Er zijn speciale soorten waar meelwormen door verwerkt zijn, het vet is anders goed voor ze

  http://www.vivara.nl/ctrl/product:1085;/pindakaas_voor_tuinvogels_met_meelwormen#.UK6grWe0NX4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *