Gisteren waren er heel wat druppels te bewonderen, al moet ik eerlijk zeggen dat ze aan mij een beetje voorbij gingen in alle drukte van een zaterdag. Maar Margo vroeg of ik al druppels had gefotografeerd met de iphone en het macrolensje voor het toestel. Ik ben meteen naar buiten gegaan om dat te proberen, en dat viel nog niet mee. Naast het feit dat je de camera voor je uit moet houden en dus last hebt van het bewegen van je handen, bleek het ook nog te waaien. Niet zo hard als nu, maar voldoende om de bladeren en spinnenwebben heen en weer te bewegen zodat scherp stellen knap lastig werd.

Bovenstaande foto is met de iphone gemaakt. Ik vond de achtergrondkleuren prachtig en heb ook maar even mijn 7D met macrolens gepakt. Maar hoe ik ook draaide en zocht naar de juiste achtergrond, die kleuren vond ik niet meer terug. Eigenaardig toch?