26 November, stormachtig

Het was gisteren flink stormachtig, ik ben dan ook maar niet de weg op gegaan. Wel ben ik tegen het eind van de middag even naar buiten gelopen. Gewapend met camera, statief en nd-filter ben ik naar het water gelopen. Ik wilde proberen met een lange sluitertijd de beweging van het water en de wolken op een andere manier vast te leggen. In het water lag een bootje, niet ideaal met een lange sluitertijd maar het paaltje er voor zou niet bewegen waardoor ik toch een rustpunt zou hebben in de foto.

Vlak bij de ijsbaan steekt een stukje steiger in het water. Ook weer een mooi oefenobject. Het probleem was wel dat de wind zo hard was, dat zowel ik als de camera bijna weggeblazen werden. Ik had mij daarom maar een beetje verscholen achter een wilg. Wat mij dan ook weer op het idee bracht om die eens te fotograferen, hoe zouden die zwiepende takken er uit zien met een lange sluitertijd?

Weer onderweg naar huis toch nog even een foto van de wolkenlucht, omdat de wolken zo heerlijk voorbij raasden.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

,

door

Reacties

3 reacties op “26 November, stormachtig”

 1. Laura avatar
  Laura

  Vier keer fraai… Die boot lag nog aardig stil uiteindelijk?!

 2. Marmein avatar
  Marmein

  Ik denk dat het bootje tegen de kant gedrukt werd en zo nog redelijk stil lag.

  Wel grappig, die reacties van jou op oudere logjes. Ik krijg er een berichtje van in de mail maar zie dan alleen de logtitel en jouw reactie. Het is steeds een soort van spelletje om te raden waar het logje ook maar weer over ging. Meestal kom ik er niet uit en moet ik het logje toch even bekijken om jouw reactie te kunnen snappen.

 3. Laura avatar
  Laura

  Ik deed het ‘vroeger’ andersom: van achteren naar voren teruglezen. Náár achteren is praktischer: zo kom ik vanzelf tot waar ik het ooit bijhield – en de foto’s weer herken 😉 Komt ervan als je een tijd vergeet te kijken 🙄
  Wel leuk om nu iedere dag een paar meer te zien dan één :mrgreen: (alle nadeel heeft z’n voordeel)

  ’t Heeft iets weder-kerends, met foto>reactie(s)>raden>begrijpen 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *