Het was gisteren flink stormachtig, ik ben dan ook maar niet de weg op gegaan. Wel ben ik tegen het eind van de middag even naar buiten gelopen. Gewapend met camera, statief en nd-filter ben ik naar het water gelopen. Ik wilde proberen met een lange sluitertijd de beweging van het water en de wolken op een andere manier vast te leggen. In het water lag een bootje, niet ideaal met een lange sluitertijd maar het paaltje er voor zou niet bewegen waardoor ik toch een rustpunt zou hebben in de foto.

Vlak bij de ijsbaan steekt een stukje steiger in het water. Ook weer een mooi oefenobject. Het probleem was wel dat de wind zo hard was, dat zowel ik als de camera bijna weggeblazen werden. Ik had mij daarom maar een beetje verscholen achter een wilg. Wat mij dan ook weer op het idee bracht om die eens te fotograferen, hoe zouden die zwiepende takken er uit zien met een lange sluitertijd?

Weer onderweg naar huis toch nog even een foto van de wolkenlucht, omdat de wolken zo heerlijk voorbij raasden.