27 November, toeziend oog

Gisteren was het al laat in de middag toen ik in Utrecht het perron op liep waar over een kwartier de trein richting Zwolle zou vertrekken. Normaal gesproken staan de reizigers met het gezicht richting spoor, vaak kijkend in de richting vanwaar de trein gaat komen, alsof hij daardoor sneller komt. Maar op perron 2 stond iedereen met de rug naar het spoor en keken ze richting een hekwerk.

Door de spijlen heen was een man te zien die in een groot gat zat te staren. Zo af en toe stond hij op, liep naar een andere plek en kwam weer terug om weer in het gat te staren. Het leek alsof de man een toneelstuk opvoerde en de wachtende reizigers de theaterbezoekers waren. Een heel vreemd tafereel zo tegen het vallen van de avond.

 

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

,

door

Reacties

2 reacties op “27 November, toeziend oog”

  1. Margo avatar

    Wat was er aan de hand dan?

  2. Laura avatar
    Laura

    Mooi met de verlichting van die ene lamp. Mooi mysterieus verhaal ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *