Ochtend Onderweg

27 November, toeziend oog

Gisteren was het al laat in de middag toen ik in Utrecht het perron op liep waar over een kwartier de trein richting Zwolle zou vertrekken. Normaal gesproken staan de reizigers met het gezicht richting spoor, vaak kijkend in de richting vanwaar de trein gaat komen, alsof hij daardoor sneller komt. Maar op perron 2 stond iedereen met de rug naar het spoor en keken ze richting een hekwerk.

Door de spijlen heen was een man te zien die in een groot gat zat te staren. Zo af en toe stond hij op, liep naar een andere plek en kwam weer terug om weer in het gat te staren. Het leek alsof de man een toneelstuk opvoerde en de wachtende reizigers de theaterbezoekers waren. Een heel vreemd tafereel zo tegen het vallen van de avond.

 

2 gedachten over “27 November, toeziend oog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.