28 November, archief

Ik had gisteren en vandaag even geen tijd om foto’s te maken, daarom maar even het archief in gedoken. Deze foto was afgekeurd voor een logje, maar ik vond hem toch wel wat hebben. Doordat ik hem maakte met mijn compactcamera met uitklapscherm, kon ik de camera vlak boven het water houden.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “28 November, archief”

  1. Margo avatar

    Ik vind het ook wel wat hebben. Met je nieuwe compact of nog met de A80?

  2. Laura avatar
    Laura

    Ik vind ‘m prachtig, met die stenen zo in dat stille water,
    en de mist verdwijnt in de zon…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *