Bloemen

6 December, wit

Buiten ligt een mooi pakje sneeuw, helaas is het nog te donker om daar een foto van te maken. Dan maar een witte ranonkel gefotografeerd uit een boeket dat al een week staat te pronken op mijn tafel. Ik vrees dat de sneeuw nog even moet wachten tot morgen voor ik dat in het daglicht kan fotograferen, maar als ik zo naar de weersverwachtingen luister gaat dat wel lukken.

6 gedachten over “6 December, wit

  1. 😯 Hier zat ik ff niet op te wachten
    had mij al helemaal verheugd op winterfoto’s
    nou ja moet ik maar wat geduld hebben 😉

  2. Ja, eigenlijk heeft Ina gelijk. Je had best even in de lunchpauze een wandeling kunnen maken. Of gewoon later beginnen. Nood breekt wetten hoor! 😉

  3. Eerlijk gezegd hoopte ik de koniging te fotograferen, maar dat viel tegen. Ik had er geen goed zicht op.

  4. Gisteren op het station in Zwolle. Ik dacht mooi zicht te hebben vanaf het kantoor maar de trein kwam op een anders spoor binnen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.