13 December, bewogen

Geplaatst op

Afgelopen zaterdag heb ik in het winterbos weer even geoefend met het het op en neer bewegen van de camera terwijl ik een foto maakte. Niet gewaardeerd door iedereen maar ik vind het wel een leuk effect geven.

3 reacties op “13 December, bewogen&rdquo

  1. Wil je dit alsjeblieft niet meer doen dacht dat ik alweer dronken was :wink:
    ik geniet elke dag van die mooie foto’s van je maar dit vind ik toch iets minder ( ieder gelukkig zijn smaak).

  2. Je moet het niet zien als een gewone foto, die de werkelijkheid probeert weer ge geven, maar als een impressie. En ik vind dit wel wat hebben. Het zou best mooi staan groot aan de wand. Welke sluitertijd gebruik je?

  3. Ik vind dit heel leuk! Zoiets als een mooi abstract schilderij!

    En mooi voor een achtergrond in een fotoboek!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.