5 Januari, Kameroense adonis

Nog wat vermoeid van de lange reis van gisteren (om half drie op en om tien uur ’s avonds thuis) ben ik vanmorgen weer achter de computer gekropen. Het was een korte vakantie van twee weken met heel wat ups en downs. Mijn zus en ik hebben het een typische afrikaanse vakantie genoemd. Niet omdat we zoveel afrikaanse beelden hebben gezien, maar omdat we dicht op het normale leven van Afrika zaten. Op bezoek bij onze nederlandse vriend die daar al 20 jaar woont, hebben we ondervonden dat er veel meer komt kijken bij het leven in Kameroen dan alleen het prachtige huis aan een mooi en eindeloos strand.

Door omstandigheden (details volgen later) verbleven we vaak bij het huis en hebben we vaak gezwommen in de warme zee met heerlijke golven. De tuin van het huis was het domein van de hagedis op de foto. Het mannetje rende regelmatig heen en weer door de tuin om vervolgens aan een van de vele dames te laten zien hoe mooi hij toch wel niet was. En ik moet eerlijk bekennen, mooi is hij.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

5 reacties op “5 Januari, Kameroense adonis”

 1. Karin avatar

  Heel mooi!

 2. Lidy avatar
  Lidy

  ga weer dagelijks genieten van je mooie foto’s.
  Lidy

 3. Jetskefotografie avatar

  Welkom terug!
  Het is echt een adonis. Zeker anabolen gebruikt. 😉

 4. sheila avatar
  sheila

  Hoi!!… en nog een heel gelukkig Nieuwjaar toegewenst. Ben benieuwd naar de verhalen van Kameroen!

 5. Ank avatar

  Welkom terug en nog de beste wensen voor 2013!
  Wat een kleurrijke figuur heb je gefotografeerd 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *