8 Januari, smakelijk

Zo dicht bij de zee wonend in Kameroen, is er natuurlijk geen gebrek aan vis. Nu ben ik zelf niet zo’n vis liefhebber, en al helemaal niet wanneer ik de vis op deze manier in de buitenkeuken in een pan zag liggen. Maar het plaatje op zich vond ik wel mooi. Dus toch maar even een foto gemaakt van dit tafereeltje.

 

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “8 Januari, smakelijk”

  1. Ina avatar

    Ik ben op zich wel van de vis maar op deze manier een stuk minder…….

  2. sheila avatar
    sheila

    heel smerig met al dat ongedierte…… bbrrrr. Ik vind vis heerlijk en de foto is op zich mooi gemaakt maar dit vind ik ……. op zijn minst inderdaad een stuk minder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *