Kameroen

9 Januari, drukte

Onder het dak van het huis waarin wij verbleven in Kameroen, zaten diverse wespennesten. Niet de wespen zoals wij ze in Nederland kennen, maar grote zwarte dingen met eigenaardig dunne lange lijven. Last hadden we er niet van, al was het wel even wennen, die grote zwarte dingen die af en toe voorbij kwamen vliegen.

Dat er onder het afdak veel wespen zaten was deze bidsprinkhaan ook niet ontgaan. De hele dag heeft hij daar gezeten in de hoop dat een wesp dicht genoeg voorbij kwam vliegen om hem uit de lucht te plukken. Ik heb niet gezien dat het hem gelukt is, maar ik ben er dan ook niet de hele dag bij geweest natuurlijk.

2 gedachten over “9 Januari, drukte

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.