Landschap

12 Januari, cirkel

Gisteren had ik eindelijk tijd om naar de IJssel te fietsen. Met het hoge water van de rivier waren een rij wilgen in het water komen te staan. Daar wilde ik een foto van proberen te maken, maar het was al te laat, het water was al weer zo ver gezakt dat de bomen weer bijna droge voeten hadden. Terug fietsend over de oude IJsselbrug was prachtig de achterkant van een wolkenfront te zien. Ik stapte daarom af om daar even een foto van te maken.

Pas toen ik weer op de fiets zat zag ik dat er rondom de zon een cirkel te zien was, vreemd dat ik dat niet zag toen ik even daarvoor een foto van de wolken maakte. Ik ben maar weer even afgestapt om van die cirkel een foto te maken.

8 gedachten over “12 Januari, cirkel

  1. Tja, terug in Nederland is er ook weer allerlei moois te zien. En dat gaat dan even voor op de ‘oude’ foto’s van Kameroen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.