17 januari, koud

Zo dadelijk weer op de fiets naar het werk. Gisteren was het knap koud, alsof er duizenden kleine spijkertjes door mijn spijkerbroek staken. Maar mijn oren bleven warm, dankzij een oorwarmer die ik voor 60 cent bij de action kocht.

Eigenlijk alleen maar gekocht omdat ik wel eens wilde weten of ze ook zouden werken, en omdat het mij eigenaardig leek, een oorwarmer die met ijzerdraad achter je hoofd langs op zijn plaats werden gehouden. En dat laatste is wel prettig, net alsof iemand zijn handen om mijn oren heen houdt om ze warm te houden.

Berichten gemaakt 3317

Eén gedachte over “17 januari, koud

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven