17 januari, koud

Zo dadelijk weer op de fiets naar het werk. Gisteren was het knap koud, alsof er duizenden kleine spijkertjes door mijn spijkerbroek staken. Maar mijn oren bleven warm, dankzij een oorwarmer die ik voor 60 cent bij de action kocht.

Eigenlijk alleen maar gekocht omdat ik wel eens wilde weten of ze ook zouden werken, en omdat het mij eigenaardig leek, een oorwarmer die met ijzerdraad achter je hoofd langs op zijn plaats werden gehouden. En dat laatste is wel prettig, net alsof iemand zijn handen om mijn oren heen houdt om ze warm te houden.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “17 januari, koud”

  1. vlasje avatar

    Die heb ik laatst ook gekocht en werkt inderdaad perfect!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *