23 Januari, binnen

Mijn eerste kat was gek op sneeuw, als het er lag deed ze niets liever dan in de verse sneeuw rond springen. Van Picolo weet ik het eigenlijk nog niet. Als hij buiten is lijkt hij zich niets van de sneeuw aan te trekken, hij loopt er over heen alsof het gewone tuingrond is.

Misschien dat hij toch iets meer binnen is dan normaal, in ieder geval treuzelt hij wat langer bij de deur wanneer ik naar buiten ga. Normaal gesproken kan ik de deur niet snel genoeg open doen, alsof hij dagen lang opgesloten heeft gezeten en geen kattenluik heeft waardoor hij 24×7 naar buiten kan. Waar hij anders zijn neus direct door het eerste kiertje van de opengaande deur perst, wacht hij nu rustig af tot ik de deur helemaal open heb gedaan en gaat dan vanuit de deuropening naar buiten zitten kijken. Jammer voor Pico, maar met al die kou die dan naar binnen komt kan ik dat natuurlijk niet lang toestaan, en dus krijgt hij een drukkertje onder zijn kont, meestal kiest hij er dan wel voor om naar buiten te gaan.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “23 Januari, binnen”

  1. Sandrazz avatar
    Sandrazz

    hihi, hier idem dito, kat wil het balkon op maar het is wel heel erg wit en koud …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *