Tuin

27 Januari, dooi

Ik had gedacht vandaag de ijspegels aan het raam van de hobbykamer te fotograferen, daar zouden vast mooie druppels aan hangen. Maar vanmorgen begreep ik wat de rare geluiden van gisteravond waren: de ijspegels die langs de dakpannen naar de dakgoot gleden.

Ik ben daarom maar de tuin in gegaan om te zien of ik daar wat druppels kon vinden. En zowaar, de winterakoniet heeft zijn kopje alweer boven de sneeuw uitgestoken, ineens een beetje kleur in de bijna zwart/witte tuin.

6 gedachten over “27 Januari, dooi

  1. Mooi contrast! Dacht even dat het een citroentje was! Dat krijg je als je net twee weken naast een citroenboom hebt gewoond!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.