3 Februari, morgenrood

Het kachelpijpje van een huis aan de andere kant van de straat was vanmorgen vreemd van kleur, een beetje oranje-paars. Heel even zat ik mij af te vragen of dat ding altijd al zo eigenaardig gekleurd was toen ik mij ineens bedacht dat het wel eens van de zonsopgang kon komen. Ik liep naar het keukenraam om richting het oosten te kunnen kijken en zowaar, de lucht was oranje gekleurd.

De cappuccino waar ik net mijn eerste slok van had genomen moest maar even wachten, ik moest eerst even met de camera naar een plekje met wat meer zicht op dit morgenrood. Dat werd bij een watertje aan het andere uiteinde van de straat.

Berichten gemaakt 3317

2 gedachten over “3 Februari, morgenrood

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven