3 Februari, morgenrood

Het kachelpijpje van een huis aan de andere kant van de straat was vanmorgen vreemd van kleur, een beetje oranje-paars. Heel even zat ik mij af te vragen of dat ding altijd al zo eigenaardig gekleurd was toen ik mij ineens bedacht dat het wel eens van de zonsopgang kon komen. Ik liep naar het keukenraam om richting het oosten te kunnen kijken en zowaar, de lucht was oranje gekleurd.

De cappuccino waar ik net mijn eerste slok van had genomen moest maar even wachten, ik moest eerst even met de camera naar een plekje met wat meer zicht op dit morgenrood. Dat werd bij een watertje aan het andere uiteinde van de straat.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “3 Februari, morgenrood”

  1. Ank avatar

    Tjonge wat een kleuren! Prachtig!

  2. Robert avatar
    Robert

    Karmijn, Marmein, het is karmijnrood…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *