Tuin

6 Februari, peer en tomaat

Afgelopen weekend ben ik even op de moestuin geweest, eens kijken of ik al wat dingen kon doen daar. Maar de koude wind blies dwars door mijn fleece jas heen, veel te koud zo om daar lang te blijven. Ik ben daarom alleen maar even gaan kijken of ik nog pastinaken en aardperen kon oogsten. De pastinaken zagen er prima uit, de aardperen wat klein maar prima eetbaar. En dat eetbare ga ik vanavond testen. Geroosterde aardperen met kerstomaat, ik ben benieuwd.

2 gedachten over “6 Februari, peer en tomaat

  1. Het is een ander recept geworden. Geroosterd met honing en walnoten, was heerlijk. Als je ze nog proberen wil: ik heb ze nog op de tuin. Als je een van die knolletjes in je moestuin stopt, heb je ze volgend jaar ook. Ze worden wel hoog, ruim 2 meter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.