6 Februari, peer en tomaat

Afgelopen weekend ben ik even op de moestuin geweest, eens kijken of ik al wat dingen kon doen daar. Maar de koude wind blies dwars door mijn fleece jas heen, veel te koud zo om daar lang te blijven. Ik ben daarom alleen maar even gaan kijken of ik nog pastinaken en aardperen kon oogsten. De pastinaken zagen er prima uit, de aardperen wat klein maar prima eetbaar. En dat eetbare ga ik vanavond testen. Geroosterde aardperen met kerstomaat, ik ben benieuwd.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “6 Februari, peer en tomaat”

  1. sheila de bloeme avatar
    sheila de bloeme

    ja, dat maakt mij ook nieuwsgierig! was het lekker?

  2. Marmein avatar
    Marmein

    Het is een ander recept geworden. Geroosterd met honing en walnoten, was heerlijk. Als je ze nog proberen wil: ik heb ze nog op de tuin. Als je een van die knolletjes in je moestuin stopt, heb je ze volgend jaar ook. Ze worden wel hoog, ruim 2 meter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *