Tuin

8 Februari, belofte

In de late herfst is de hemelsleutel al weer helemaal klaar voor het volgende jaar. De hele winter door lijkt de plant je dan ook te beloven dat de lente er zo aan komt. Al was het gisteren heerlijk om even zonder jas in de tuin te kunnen werken, ik hou er toch nog maar even rekening mee dat het nog winters kan worden.

Eén gedachte over “8 Februari, belofte

  1. Vandaag scheen de zon, en toen ineens dwarrelden de sneeuwvlokken naar beneden, en terwijl dat gebeurde scheen de zon alweer. Het is dus nog even, jantje lacht, jantje huilt. Overal in de stadsperkjes en tussenbermen staan de crocussen te wachten om hun bloemen te vormen, je ziet de groene sprieten al.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.