11 Februari, doorzetter

Vrijdag heb ik een paar pastinaken uit de grond in mijn moestuintje gevist. Gisteren bedacht ik mij dat ze nog in mijn tas zaten. Eenmaal daar weer uitgevist bleek een van de pastinaken er nog steeds zin in te hebben, jonge blaadjes werden fier omhoog gestoken, ik voelde mij bijna schuldig toen ik hem klaar ging maken om te roosteren.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “11 Februari, doorzetter”

 1. sheila de bloeme avatar
  sheila de bloeme

  Ook met honing en walnoten? At jij die dingen vroeger ook of is dit voor jou ook nieuw?

 2. Margo avatar

  Ai, zoveel levenskracht en dan toch de pan in …. 😥

 3. Fred avatar

  Mmmm, Lekker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *