13 Februari, verkleuren

Ik denk dat het oktober was, misschien wat later, toen ik mijn laatste pompoenen uit de moestuin haalde. Wit groen gestreept heb ik ze toen in een hoekje van de keuken gelegd. Ik moest eerst maar eens uitzoeken wat ik er van wilde maken. Daarna ben ik ze eerlijk gezegd helemaal vergeten. Het kan ook zijn dat ik ze op een gegeven ogenblik niet meer zag, zoals je de kleine, niet gedane klussen ook niet meer ziet. Het peertje in de wc dat er al drie jaar zo hangt, de plint die losgekomen was en nooit meer is vastgezet, je kent het vast wel.

Een tijdje terug zag ik de pompoenen ineens weer liggen, pas toen viel mij op dat het groen en wit helemaal verdwenen waren, nu zijn ze knallend geel/oranje. Ik vraag mij af of ze nog eetbaar zijn.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “13 Februari, verkleuren”

 1. Marron avatar
  Marron

  Nou, dat ruik je snel genoeg als je hem in de pan hebt denk ik.

  Maar je kunt ook de pitten drogen en in het voorjaar weer in je tuin zetten,
  dan heb je er zeker wat aan!
  Wij doen dat ook vaak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *