16 Februari, rustig

Ik was vanmorgen al vroeg wakker, veel te vroeg om op zaterdag al beneden te gaan zitten. Dan maar even naar het toilet en weer terug naar het warme bed. Tijdens het teruglopen hoorde ik buiten een merel zingen. Wat is dat toch een prachtig geluid, om het nog beter te kunnen horen opende ik het slaapkamerraam. Nu was ook het gegak te horen van talloze ganzen in de Vreugderijkerwaard, even verderop. Ik heb heerlijk liggen luisteren naar al dat moois.

Toen de merel klaar was met zijn lied ben ik naar beneden gegaan. Eerst maar even naar buiten om een foto te maken van de bomen in de mist. Wat een heerlijk rustig begin zo van de zaterdag.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *