16 Februari, rustig

Ik was vanmorgen al vroeg wakker, veel te vroeg om op zaterdag al beneden te gaan zitten. Dan maar even naar het toilet en weer terug naar het warme bed. Tijdens het teruglopen hoorde ik buiten een merel zingen. Wat is dat toch een prachtig geluid, om het nog beter te kunnen horen opende ik het slaapkamerraam. Nu was ook het gegak te horen van talloze ganzen in de Vreugderijkerwaard, even verderop. Ik heb heerlijk liggen luisteren naar al dat moois.

Toen de merel klaar was met zijn lied ben ik naar beneden gegaan. Eerst maar even naar buiten om een foto te maken van de bomen in de mist. Wat een heerlijk rustig begin zo van de zaterdag.

Berichten gemaakt 3317

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven