Allerlei

18 Februari, veertje

Dit weekend wilde ik een recept proberen, kalkoengehaktballetjes met geroosterde paprikasaus. Voor het binden van het gehakt had ik een eitje nodig, en dus kwam de doos met eieren op het aanrecht te staan. Aan het eerste ei dat ik pakte bleek een veer vast te zitten, die legde ik maar even aan de kant, dat zou wel eens als onderwerp voor een logje kunnen dienen. Het tweede eitje had geen veer en werd gebruikt voor het gehakt, en nou vooruit, ook voor de foto.

Eén gedachte over “18 Februari, veertje

  1. Ik kan bij AH kiezen uit Vrije Uitloop en Bio eitjes.
    Regelmatig kijk ik in verschillende doosjes en daarbij valt mij op dat in de Bio doosjes veel vaker een veertje is mee verpakt.
    Geloof het niet meer en koop nu alleen nog Vrije Uitloop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.