Tuin

22 Februari, droog

Op een weblog over koken uit de volkstuin kwam ik een leuk idee tegen. Je koopt een pakje droge erwten, doe een handje van die erwten in een bakje tussen nat gemaakt keukenpapier en wacht tot ze kiemen. Eenmaal gekiemd stop je ze in een bakje met wat potgrond en wacht tot de scheuten groot genoeg zijn om van te oogsten. Mijn erwtjes zijn al gekiemd en gaan vandaag de grond in, een minimoestuintje in de vensterbank. Het tuinseizoen is begonnen!

2 gedachten over “22 Februari, droog

  1. Ik deed dat altijd met bruine of witte bonen, of gedroogde maispitten, tussen laagjes watten. Is erg leuk om het proces te volgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.