23 Februari, rust

Een paar weken geleden kocht ik een een tuincentrum 3 bollen waar kikkers op staan, leuk voor bij de vijver dacht ik zo. Wanneer ik nu naar buiten kijk en de kikkers op de bollen zie, probeer ik mij voor te stellen hoe de kikkers op de bodem van de vijver liggen te rusten. Als ze al op de bodem van de vijver liggen, want even rondkijkend op internet blijkt dat ze ook onder de grond kunnen overwinteren. En dat ik ze ook kan helpen de winter door te komen. Nu te laat natuurlijk maar ik zal het eens onthouden voor volgend jaar.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “23 Februari, rust”

  1. Fred avatar

    Nog even wachten,
    dan zien we ze weer.

  2. Margo avatar

    Ik dacht, bij het zien van de foto, dat je een fossiele kikker gevonden had! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *