24 Februari, ijs

Gisteren vond ik in een bakje dat buiten stond een stukje ijs. Van de bellen in het ijs wilde ik foto’s maken en dus nam ik het stuk mee naar binnen. Ik hield het ijs boven een bord op de vensterbank om er met tegenlicht foto’s van te kunnen maken. Ondanks een nieuwsgierige kat die het ijs ook wel interessant vond lukte het mij enkele foto’s te maken. Alleen deze was gelukt. Wil ik ijsbellen fotograferen dan zal ik dus op nieuw op zoek moeten gaan naar een ijsblok. En Pico naar buiten sturen natuurlijk.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “24 Februari, ijs”

  1. maria avatar
    maria

    Vervreemdend, het lijkt wel metaal

  2. Margo avatar

    En eens proberen met het macrolens van de Olloclip op de iPhone!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *